Lige for tiden er arbejdspladsens kaffeautomat brækket i to, og jeg er nødsaget til at opstøve en ny!

Såfremt en borddame eller bordherre spørger mig, hvad jeg arbejder som, svarer jeg: ”blæksprutte”… Det henviser til, at jeg udfylder adskillige funktioner, og jeg har derfor ligeledes talrige forskellige projekter. Dét passer mig egentlig ovenud godt. Det var selvfølgelig også af den årsag, at jeg søgte opslaget sidste vinter, af den grund, at jeg holder fantastisk meget af, at min arbejdsdag er bygget op af virkelig mange forskellige typer af opgaver. Men dét resulterer samtidig i, at jeg tit får tildelt nogle projekttyper, som jeg absolut ik’ har erfaring med. Det er sket nu her, hvor jeg skal til at lokalisere en spritny kaffeautomat » http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat, til os. Jeg kender intet til kaffeautomater » http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater,. Den kaffeautomat vi har nu er uheldigvis gået i tusind stykker. Min arbejdsplads har beklageligvis ingen fast leverandør af kaffeautomater, så af den grund er det mig, som afsøge markedet og opspore en forretning, som sælger kaffeautomater!

Jeg har truffet den afgørelse at dele mine forvirrede tanker med Jer vedrørende indkøb af kaffeautomat! Jeg håber inderligt, at I ligger inde med gode tips til, hvilke kaffeautomater, som er de bedste køb. Jeg ved f.eks., at dén kaffeautomat, som nu er ude af drift, var temmelig fantastisk klodset, & det ville være skønt at slippe for med den næste kaffeautomat. Ellers lægger landet sådan, at der ik’ er mange andre krav, som den næste kaffeautomat bare er nødt til at leve op til. Den kendsgerning placerer mig selvfølgelig i en ekstrem heldig position, hvor jeg næsten alene kan vælge lige præcis den kaffeautomat, som jeg kan li’. Men sideløbende hermed, gør det ligeledes mit projekt mere kompliceret. Som allerede forklaret forstår jeg mig ik på kaffeautomater & efter, at jeg har studeret udbuddet af kaffeautomater, må jeg sige til Jer, at jeg er blevet meget skrupforvirret. Markedet for kaffeautomater er kolossalt stort, og jeg fornemmer, at det er fantastisk vanskeligt at skabe mig overblik. Så jeg håber virkelig meget, at I har lysten til at hjælpe mig med at finde den rigtige kaffeautomat til min arbejds plads. Alle slags tips modtages med taknemlighed…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.