Lidt privatliv fra mig – overvejelser om at drage hen til gynækolog og få gynækologisk undersøgelse af min fertilitet

Her på det sidste har jeg ik skrevet så meget angående projekt baby. Det er fordi jeg er blevet ganske trist over den manglende succes. For snart 12 måneder siden skrinlagde kæresten og jeg præventionen uden nogen effekt. Så Derfor render jeg her for tiden og overvejer, om jeg skal snakke med en gynækolog som at der kan undersøge min kærestes og min fertilitet.

En veninde jeg har har for nyligt fået bestilt tid til en gynækologisk undersøgelse for en smule tid siden for at få testet fertilitet. Tanja har så noget som er kaldt pco, der vanskeliggør fertiliteten. Heldigt, at min veninde fik kommet til gynækologisk undersøgelse. Efter testen kan min venindes gynækolog vidst chance for at hjælpe hende og foreslå, hvad der kan forårsages for at styrke sin fertilitet.

Undertegnede må medgive, at jeg ikk´ har skænket fertilitet mange tanker, mest fordi kæresten og jeg stadigvæk er i midten af tyverne. Faktisk troede jeg at fertilitet og gynækologisk undersøgelse var mest en varm kartoffel, hvis man var i midten af 30-erne. Men en pige på 24 år har dog også ønske om at tage til gynækologisk undersøgelse hos en gynækolog med speciale i fertilitet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.