Lidt om Efterskolernes Dag, at opleve tonen på et par skoler og følgende skifte valg

Et lykketræf var det at jeg og mine forældre ræsede omkring til efterskolernes dag forinden jeg have valgte min skole. Da jeg kom hjem fra Efterskolernes Dag var jeg mere sikker på, hvilket sted jeg ville ansøge. Jeg valgte faktisk den skole fra, som jeg gik ud fra at jeg ville vælge, for efter at have været til efterskolernes dag tiltrak en skole i et andet område mere i mig. Jeg fornemmede, hvordan folk der på efterskolen lignede mig mere, hvis I forstår.

Vil du gerne på efterskole? Så beslut dig for den rigtige. Før jeg hørte om Efterskolernes Dag tvivlede jeg på mit valg. Efterskolernes Dag er et tidspunkt, hvor de har åbent hus, så du er velkommen til at kigge indenfor. Det bliver sandsynligvis en forhastet dag, men det bliver skønt at opleve dine udvalgte skoler og smage på tonen og stemningen.

Efterskolernes Dag er ganske aktiv. Vi har ikke bil, men vi lånte morbrors gamle Toyota, så vi kunne nå ud til de efterskoler jeg havde kig på. Jeg vidste nu hurtigt, at det var den, jeg kom til at vælge, da vi gik rundt på efterskole nr. 2 til Efterskolernes Dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.