Langt størstedelen kender ik noget mere rart end langtidsrejser…

Lige siden jeg var barn, har dét at drage ud i verden været min store kærlighed. Derfor kan jeg bestemt bakke op om dét famøse råd: at rejse er at leve. Jeg er jævnligt væk hjemmefra i længere tid, når jeg tager afsted på en af de såkaldte langtidsrejser [http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie/]. Jeg udarbejder hver eneste gang mine ferierejser [http://www.samson-travel.dk/forside/] sådan, at jeg får mest ud af det. Dét forårsager, at mit skema altid er pakket med oplevelser, fordi jeg stræber efter nå at prøve så mange nye ting, som er realiserbart. I de tilfælde min tante og jeg rejser fra Aalborg & rejser til USA [http://www.samson-travel.dk/rejsemaal/usa/] eks., kan jeg mærke allerede ugerne op til, at jeg glæder mig! & hele indledningen med at strukturere og investere penge i kommende langtidsrejser er helt sikkert fremragende! Jeg ønsker netop at være i stand til at nyde udsigten til vores ferierejser i utallige uger…

De sidste utallige år har jeg rejst rundt i utallige stater. Min idé er at nå at besøge alle verdens stater. & jeg påtænker at vedblive med at tage på ferierejser, akkurat indtil kroppen ikke kan klare mosten… Dét er bekvemt, de gange kæresten & jeg rejser fra Aalborg & rejser til USA eksempelvis, af den grund, at Aalborg lufthavn er lokaliseret i gåafstand fra vores beboelse. Så har jeg for vane at tage af sted i fornuftig tid, inden mit fly flyver, fordi der findes ej nogen ting mere irriterende end at være nødsaget til at jage afsted. De gange man eksempelvis rejser til USA og rejser fra Aalborg lufthavn, er jeg fuldt ud bevidst om, at passagerene lover at være til stede mindst nogen timer før. Jeg har prøvet adskillige langtidsrejser, at jeg gengive fremgangsmåderne specificeret. Jeg er så skarp til at rejse, hvilket skyldes, at jeg har deltaget i et utal af ferierejser, så jeg ved, hvad som møder mig i en afgangshal. Mit kommende eventyr ligger i nærmeste fremtid, når jeg nok engang rejser til USA. Min familie rejser fra Aalborg lufthavn om 6 måneder, & vi glæder os!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.