Lægen anbefaler mig et stk høreapparat efter mit hørehjek sidste torsdag

Først spirede det med, hvordan mor her vurderede at journalisterne hos Regionalprogrammerne og nyhederne rent ud sagt mumlede så meget. Senere blev min mand Jeppe opbragt over, at hans kone aldrig svarede, når han småsnakkede til mig fra den ene ende af køkken-alrummet eller ovre fra toilettet. Lillemor her arbejdede på at lade som ingenting, meeen mor her må ikke ignorere, at jeg må anskaffe mig et styk høreapparat. Og heldigvis er høreapparater (https://dk.hearing.siemens.com/) i de her dage virkelig petite.

Det er 2 måneder siden, at Birgitte fik høreapparater, & nu må hun absolut ikke mangle det. Jeg er nervøs og spændt på at skulle til dét med at gå med høreapparat. Lillemor her læser mig til at lyden opleves anderledes, meeen andre der benytter høreapparater siger hvrdan de ikk kan forklare for mig, hvordan tilværelsen med høreapparat vil være. Det må undertegnede ganske selv mærke efter og lære at blive vandt til. Min mor berettede for tre år siden, hvordan hun ofte glemte sit høreapparat helt og aldeles og engang glemte at tage det af forinden at hun skulle soppe på Klitmøller. Uha mon undertegnede bli’r absolut så glemsom.

Gamle jeg ævlede først med min læge, som testede mig og sendte undertegnede afsted til ørelægen. Og nu hvor undertegnede er parat til tanken om, hvordan lillemor her pludselig er en person, der er nødt til at gå med høreapparater, så ser jeg frem til at få min hørelse tilbage med et smart og fikst høreapparat.

Ifølge høreklinikken opnår mor her en super binaural høreoplevelse med

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.