Køb af panserglas iphone 6 plus, panzerglass iphone 5 + panserglas iphone 4 s på Strøget eller online

Her forleden har 3 af mine bedste veninder fundet panserglas iphone 4 s + panserglas iphone 6 plus - pavoscreen.dk/iphone-6-plus – til telefonerne. Panserglas iphone 4 s, panserglas iphone 6 plus & panzerglass iphone 5 - pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-5s – virker som en form for skærmende hinde, skærmen ikk bliver skrammet, når jeg eller en af de andre dropper smartphonen direkte i stenene. Skide robust. Derfor skal jeg da lige som dem indkøbe panzerglass iphone 5, som er lige til undertegnedes smartphone.

Frøkenerne fik sig deres panserglas iphone 4 s og panserglas iphone 6 plus inde i en forretning, samtidig med at de var inde og shoppe i butiksgaden. Jeg havde egentligt gjort mig overvejelser om at tulle med de andre, men i stedet fik jeg en eftermiddagsvagt. Jeg googlede hist og her, og sgu har jeg opstøvet panzerglass iphone 5 til færre penge i en webshop, end hvor meget veninderne har spenderet for deres panserglas iphone 4 s og panserglas iphone 6 plus. Helt fint med mig.

Derefter kan vi let fjase rundt omkring og bruge telefonerne når pigerne fester og danser og bliver stive og ufikse, fordi vi alle fandt os panserglas iphone 4 s, panzerglass iphone 5 og panserglas iphone 6 plus. Jeg har før i tiden forsøgt at være en smule tøvende ift min mobil, idet der godt nok ik er råd hvis jeg skulle hoste op med spritny, lige som Mia var nødsaget til efter vores indflytningsfest i i september.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.