Kender I en såkaldt enneagram test ved karriererådgivning? Det tilbyder de hos Rekrutteringsbureau københavn

De trofaste følgere ved formodentligt at moi har fået en fod indenfor hos et styks rekrutteringsbureau københavn (http://bloom.dk/). Undertegnede er spændt på, hvilke ting test & rådgivning kan tilbyde mig undertegnedes vej til et nyt job, men de tilbyder både karriererådgivning, perspektivet i at blive rekrutteret til en fastansættelse og noget der hedder en enneagram test - http://bloom.dk/for-virksomheder/enneagram-test/ – . Utålmodige mig har tit tænkt på at google ”rekrutteringsbureau københavn”, men så fik jeg det her sted anbefale af min søde veninde. Nicoline er virkelig begejstret for virksomhedens karriererådgivning. Hun har desuden gennemgået firmaets enneagram test. Enneagram test skal ses som et styk undersøgelse af, hvaffor en type psykisk personlighedsformat du er. Min søde veninde blev erklæret for hjælper, der ofte er empatisk og dygtig +fantastisk til at gøre andre tilpas.

I mandags tog undertegnede til introduktionen ektion hos et rekrutteringsbureau københavn og gennemgik også bureauets emnneagram test i forbindelse med en gang karriererådgivning ude hos dem. Jeg selv blev udretteren, der er typen som er god til at nå mål og aflader af at foretage sig ingenting ikke husker sine grænser og afskyr at gå og lave ingenting. Det hele passer fuldstændigt til mig. Det er jo forklaringen på at undertegnede har opsøgt det anbefalede rekrutteringsbureau københavn samt firmaets karriererådgivning. Jeg ka’ slet ikke fordrage at sidde i stuen og skrive jobansøgninger og slet ikke foretage mig nogenting. Så nu håber jeg på baggrund af rekrutteringsbureauets karriererådgivning og enneagram test at der inden længe er bid, så jeg kan få mig flere opgaver at rive i. Alternativt så kommer jeg til at tapesere hele huset i kedsomhed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.