Kender I carporte i træ/træcarporte?

Nogle kan måske huske hvordan jeg for nogle indlæg siden skrev hvorvidt, at min mand og jeg skulle til at erhverve os spritnyt tag? At få nyt tag er som I nok ved i regelen besværligt og dyrt, og både ham og jeg ventede at familien var nødsaget til bruge ikke så lidt kr på fornyelsen af huset. Derfor udsatte vi projektet et par måneder, men så fortalte storesøster om quadro tag , http://tagspecialist.dk/staaltag/quadro-by-icopal, /quadro by icopal. Uoplyste jeg havde ikke fået nys om quadro by icopal i forvejen, men Emily havde set det et styks tv-serie, hvor der blev påsat quadro tag ret med lynets fart til en pris der er til at betale. Hendes tip har været guld værd.

Dengang da mig og husbonden skulle begynde, undersøgte vi info om quadro tag samt quadro by icopal og han fandt frem til nogle tagspecialister, og de var rare at forhandle med, mega professionelle samt gerne ville påbegynde arbejdet straks i den efterfølgende fredag. Montørerne har monteret vores quadro tag oven på husets slidte gamle undertag, så mig og husbonden ikke behøvede at hote op med penge for at fjerne det først. Endvidere rundt over murermestervillaens upraktiske vindueskarnat ved toilettet er quadro by icopal taget prangende briliant.

Mig og manden er absolut meget lykkelige over husets quadro tag. Nye tag virker måske ikk så spændende, men det nye tag har altså gjort underværker for boligen. Vi valgte taget fra quadro by icopal i en sort mat nuance hvilket klæder murermestervillaen så meget. Helt markant. I søndags kom et par venner på besøg som virkelig var begejstrede for, hvor meget mig og manden fik for kontanterne. Vores quadro tag virker virkelig tydeligt til den hvide nuance, og får murermestervillaen til at se heltprangende ud Det kan vi lide.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.