Jubii, vores søn tager på efterskole i 8 klasse.

Ulykkeligvis har vores lille pus ik haft det godt i sin skoleklasse. Der har meget længe været en negativ social dynamik. & ulykkeligvis været konfronteret med mobning… Det har virkelig været hårdt… Jeg har været grædefærdig kontinuerligt, og det har han så absolut også været. Vi har nu til eftermiddags endelig fundet en løsning på problemet… Vi har bestemt os for, at han skal på efterskole i 8 klasse…! Det er snart, så han ska ikke være grædefærdig så længe endnu. Vi er alle overdrevent glade for denne plan… Faktisk var det ham selv, der fik idéen til efterskole 8 klasse… Og os som forældre var glade for forslaget, da han præsenterede det for os, for snart otte måneder siden… Jeg har alene hørt gode ting om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke spor nervøs. Der er ingen tvivl om, at det kommer til at være positivt for ham at komme væk…

Den mest gennemgående tankestrøm, jeg ligger inde med lige nu er, at det er helt enormt vanskeligt at vælge! Der er et hundredetal af efterskoler, og jeg har prøvet at danne mig det gyldne overblik, men jeg synes, at det er hårdt!! Så jeg håber, at i derude har overskud til at bistå mig med at finde en fed efterskole 8. klasse! Jeg har fået fortalt, at det i hvert fald ik’ er alle efterskoler, der er i stand til at tilbyde undervisning i vores lille søns aldersgruppe, så husk, at det altså ska’ være en efterskole 8 klasse… Som det vigtigste beder vi til gud om at kunne finde en efterskole 8 klasse, der tilbyder guitarundervisning… Det elsker han rigtig meget, og dét har hjulpet ham rigtig meget, de gange han har været ulykkelig… Af den grund er det et kriterium, at han kan blive ved med at forbedre sig!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.