Jeg tænker tit, at en buksedragt er en skøn opfindelse…

Min veninde fra folkeskolen venter sig, & jeg er fantastisk jublende glad på hendes vegne… Hun har i lang tid gerne ville have en lille pusling, & nu opfyldes hendes ønske FINALLY. På næste onsdag er vi blevet indbudt til hendes 25-års fødselsdag, & det bliver så sjovt… Både hendes familie & venner er inviteret, så der kommer forholdsvis mange folk… Jeg har tilbage i maj tænkt på, hvad jeg har i sinde at give hende i fødselsdags-gave! Jeg vil give hende noget lækkert og behageligt tøj, som hun kan anvende under sin graviditet! Jeg forstår nemlig selv, hvor meget det betyder at bære tøj mens man venter barn, der er blødt.

Om sommeren er en maxi kjole et godt valg, af den årsag, at den er løs og luftig, og ik strammer den gravide mave… Hun har ligeledes i lang tid talt om, at hun meget godt kunne bruge et lækkert velour sæt, så et sådant har jeg i sinde også at købe til hende… Et smagfuldt velour sæt er helt igennem perfekt om morgenen, hvor man skal hen og købe to liter mælk… Endelig vil jeg også finde frem til en køn buksedragt til hende, af den grund, at jeg ved, at en buksedragt også er super til en gravid pige…! Jeg erindrer jo, hvor enormt meget jeg personligt holdte af min buksedragt imens jeg ventede barn…

Så på lørdag skal jeg på den store shoppingtur. Hele eftermiddagen har jeg betalt mig fri at investere i den mest fantastiske maxi kjole, det lækreste velour sæt, og som det sidste håber jeg jo også på at kunne lokalisere en super skøn buksedragt. Jeg påtænker, at dén buksedragt jeg skal forære hende, uden tvivl skal være én, hun både kan anvende til arbejdsmæssige møder og fest! For jeg tænker i grunden, at det er nøjagtig, hvad en lækker buksedragt kan: den kan ”styles” på flere forskellige måder, og hermed anvendes i forskellige kontekster! & det mener jeg er helt igennem super godt…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.