Jeg og min mand har efter lidt for lang tid fået besluttet os og ska’ anskaffe os en omgang støjhegn eller Skagenshegn

Vi skal snart have sød labradorhvalp, kæresten og jeg. Derfor tog ham og jeg og oppede os til noget, som vi begge i lang tid har forhalet. Ham og jeg skal skaffe et hegn (www.hegns-snedkeren.dk/hegn) omkring grunden. Det er jo en stor ting og ej et anlægsarbejde, jeg og ham liige har fået gjort løbende med at undertegnede har påbegyndt at købe krukker og havemøbler derud til og komme ud og nyde haven. Så i dag må det altså være tid.

Vi får lige straks vores hundehvalp, & pga hunden duer det ik at kunne lukke den udenfor hvis vi har en grund uden hegn. Nu kommer det store spørgsmål om min kæreste og mig vil vælge et lækkert Skagenshegn (www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn) eller et skærmende og praktisk støjhegn (www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn).

Kæresten foreslår et støjhegn, der jo er ganske praktisk og som navnet antyder hæmmer trafikstøjen fra vores ringvej, vi jo har ganske tæt på grunden. Logiske jeg følger godt de mange argumenter omkring det støjhegn. Lille jeg vurderer bare at et hegn som det virker virkelig tæt og højt. Hans model med et støjhegn afkaster dog samtidig øget privatliv. & du vil ozz godt ku’ plante fine blomster et hegn som det.

Jeg selv er lidt faldet for et pænt Skagenshegn. Skagenshegnet er klassisk og råhvidt & jo også lidt iget. Det syner i en god højde, & det passer virkelig tydeligt med mine forestillinger om en masse klematis og tallerkensmækker nær vores hvide hegn som et Skagenshegn er.

Ville I beslutte jer for det lækre Skagenshegn eller det praktiske men måske kedelige støjhegn, i det tilfælde at I læsere lige som os levede klods op af en larmende vej og skulle beslutte jer for hegn? Inden for få dage skal få truffet et valg for det skide hegn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.