Jeg og manden håber at kunne hitte en villa der er til at betale med naturvarmeanlæg, solvarmeanlæg og rumvarmeanlæg eller anden naturvarme

Min mand og jeg er opmærksomme på perspektiverne i solvarmeanlæg » el-cool.dk/naturvarmeanlaeg/solvarmeanlaeg,, naturvarmeanlæg » el-cool.dk/naturvarmeanlaeg, eller rumvarmeanlæg, samtidig med at vi har gang i hussøgningen. Baturvarmeanlæg, rumvarmeanlæg og solvarmeanlæg eller fordele og ulemper ved de forskellige typer naturvarme » el-cool.dk, ved jeg ikke det store om.

Manden researchede en smule på markedet for rumvarmeanlæg, solvarmeanlæg og naturvarmeanlæg, men jeg har ikke sat mig ind i, hvad for noget han kom frem til. Han forklarede, hvordan et rumvarmeanlæg kører med udgangspunkt i solfangeranlæg. Men er det ikke også gældende for et solvarmeanlæg? Og er naturvarme og naturvarmeanlæg et alment navn for rumvarmeanlæg og solvarmeanlæg og den slags anlæg på solvarme eller jordvarme eller noget helt andet? Lidt undersøgelse må jeg nok gå igang med.

Hvad enten det ender med rumvarmeanlæg, solvarmeanlæg eller naturvarmeanlæg vil vi under alle omstændigheder gøre miljøet en tjeneste og mindske regningen på varme. Jeg og min mand kunne samtidig være totalt heldige, så får vi et anlæg med. På den måde er beslutningen omkring rumvarmeanlæg, naturvarmeanlæg eller solvarmeanlæg taget på forhånd og mig og min mand undgår at skulle finde ud af installation, priser, regler med mere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.