Jeg hyrede et par vildt dygtige IT konsulenter til mit firma, samt det bliver tilmed en mulighed for dig

På trods af, at jeg har været CEO i flere sæsoner, plus sådanset er blevet remmelig erfaren såvel som anerkendt, erfarede jeg for kort tid siden, at det sagtens er muligt at erhverve bedre viden alt taget i betragtning. Jeg har til enhver tid sørget for at finde de dygtigste folk i landet, og personligt se en bestemt person førend der blev taget et valg. At have et positivt forhold til alle mine kollegaer samt kende alles navne, uafhængigt af hvor succesfuld mit selskab bliver, bliver betydningsfuldt for mig. At der bør blive andre tiltag, som føles bedre i dagens økonomi, i hvilken det bliver problematisk at beskæftige samtlige ansatte, har jeg alligevel for nylig lært.

Jeg kunne ej hyre en IT konsulent [http://www.prodata.dk/] på fuldtid, så jeg forsøgte på grund af dette at anvende IT konsulenter fra et nyt firma. Erfarne samt dygtige folk, som bare kommer på kontoret i de timer, de behøves, kan man sådan anvende. Det er faktisk en mulighed at ansætte præcis det konsulenthus, man får brug for, således at når du en gang i mellem for eksempel skal benytte en IT konsulent, er du ikke nødt til at fuldtidsansætte nogen, som du egentlig ej rigtig har noget arbejde til om nogle måneder. Du undgår adskillige jobmøder & behøver ej bruge meget tid – i stedet gives du den kompetence, du har brug for, præcis på det tidspunkt du savner den.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.