Jeg har købt helt nyt lingeri

Jeg skulle købe nyt lingeri, kondomer plus noget sexlegetøj til kæresten og mig, og derfor var jeg i en sexshop her for nylig. Jeg kunne godt tænke mig at gøre min fyr overrasket med frækt lingeri og sexlegetøj, grundet at vi har tre års-dag. Kondomer købte jeg tilmed, men det var mest for min egen skyld. De var indehavere af et bredt udvalg inden for sexlegetøj såvel som alt muligt andet i den sexshop, jeg var i. De havde en masse varierende lingeri, og som følge heraf var det besværligt at beslutte mig, især af den grund at jeg skulle købe noget, som min fyr ville kunne lide, men samtidig mig selv. Sexshoppen havde yderligere en hel del divergerende kondomer, bl.a. nogle kondomer med smag. Jeg syntes, det var en god sexshop, eftersom at de havde så bredt et udvalg, og eftersom at sexshoppen var en forretning, som havde ordentlige forhold.

Jeg ser virkelig meget frem til overraskelsen til min kæreste senere ved brug af mit nye, frække lingeri plus det sexlegetøj, som jeg erhvervede. Jeg glæder mig ligeledes til at benytte mine nye kondomer, af den grund at jeg anskaffede nogle kondomer, som havde knopper, og jeg vil gerne have, de giver mig en dejlig følelse.

Kunne du også godt tænke dig at give din fyr en overraskelse? Så kan jeg helt bestemt anbefale den sexshop, som jeg var inde i. Egentlig kunne jeg sagtens finde på at gå derind igen en dag og anskaffe et kostume.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.