Jeg har haft gang i overstrygning/understrygning af taget samt hulmursisolering af væggene

Førhen jeg rykkede i hus havde jeg ik’ hørt ord som hulmursisolering - http://tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn/, , understrygning - http://tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland/, og overstrygning - http://tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn/, . Jeg og manden har sandelig fået forståelse for det meste med vores renovering af huset. Understrygning på det ældre tegltag risikerer at dratte af og dermed bliver der utætheder i taget. Det er nok også herskende for overstrygning, for jeg har fået forklaret at overstrygning og understrygning er lidt af det samme. De har samme funktion.

Hulmursisolering var hvis jeg skal sige det ikke så stort og langtrukkent at få lavet, som jeg havde forventet. Først beslutte sig imellem hulmursisolering med rockwool eller papiruld. Derefter var det egentligt temmelig hurtigt og enkelt. Hulmursisolering kan hurtigt gennemføres ved at den fagkyndige indfører isoleringen gennem bitte små gennemboringer. Hulmursisolering er ikke lig med fjernelse af vægge.

Tag I blot fat i undertegnede, såfremt der er lidt af hvert I skulle høre om overstrygning, understrygning og hulmursisolering. Jeg har lært rigtig meget i tiden med vores renovering. Så stil mig endelig spørgsmål om overstrygning, hulmursisolering og understrygning?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.