Jeg har førhen været ude for en spontan abort og mangler på den baggrund en dygtig speciallæge klinik Fyn, fx gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – eventuelt gynækolog Niels Lund

Undertegnede er med barn men det har virkelig været en ustadig proces, så har vi i sinde at gå ved en gynækolog klinik Fyn og få yderligere tjek. Siden vi undlod kondomerne gik der lidt mere end 1,5 år hvor der ikke skete noget, og vores læge var derfor lige ved at henvise os til speciallæge klinik Fyn » http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/speciallaege-klinik-fyn-middelfart, til behandling. På det tidspunkt googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og opdagede bl. Andet gynækolog Niels Lund der er en gynækolog klinik nær på, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Jeg blev med bebs og alle bekymringerne om ægløsning og sædkvalitet gik over en spontan abort. Jeg og min mand prøvede ikke at blive slået helt omkuld, men det var en tidsperiode, hvor vi begge to var bedrøvede og i smerte over vores baby, som Mikkel og jeg havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund » http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/,

Her et halvt år senere er vi så gravide igen. Lægen mener, at der skal holdes særligt tjek på mig, så hendes kollega vil henvise undertegnede til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også ledt den gamle telefonbog og har igen fundet blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en gynækologklinik som fx gynækolog Niels Lund og få tilbudt yderligere ultralydsscanninger og blive fulgt, hvilket kan gøre mig tryg i forløbet, og de gør noget, hvis der endnu en gang sker komplikationer. Jeg tror at ekstra beroligelse bare i sig selv er gavnligt for barnet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.