Jeg glemmer aldrig mit fede ophold på rejsearrangør efterskole

Fra den personlig udvikling efterskole, hvori jeg gik i en sæson efterfølgende 9. klasse, blev jeg for nogle måneder siden inviteret til en fest med min gamle årgang. At se, hvorledes samtlige af mine klassekammerater har haft det, plus hvor de har fået job, er jeg vildt spændt på, fordi det bliver faktisk mere end en masse år siden, jeg gik der. En vildt dejlig komsammen, hvor vi får mulighed for at snakke om enhver af de unikke minder, vi erindrer fra vores tid på efterskole boksning {http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning/}, er jeg overbevist om, at det bliver.

Opholdet på efterskole boksning var en ting, som jeg havde haft lyst til at gøre det meste af højstadiet, for jeg fik fortalt adskillige historier omkring, hvor fedt det skulle være. Jeg havde ikke nogen anelse om, hvilken slags emner, jeg helst ville studere, så jeg havde fundet ud af, at jeg ikke kunne søge ind på videregående uddannelse. Dertil ville jeg helst prøve nogle lidt anderledes fag, som ikke kan vælges på videregående uddannelser, blandt andet boksning. Flere utraditionelle fag, som jeg glædede mig super meget til at gå i kast med, tilbød den rejsearrangør efterskole {http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen/} jeg valgte.

Jeg ville først prøve efterskole boksning, af den årsag at jeg følte at den slags var mega blæret, samt fordi jeg tilmed havde lyst til komme af med lidt fedt såvel som være en anelse stærkere. Samtidig kunne jeg tænke mig at have efterskole outdoor {http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor/}, hvor man skal lære at klare sig i det vilde med hjælp fra naturens egne midler. At slå telt op i tætte skove langt væk fra beboelse er mine unger samt mig selv ganske begejstrede for, så jeg benytter kort sagt denne information tit siden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.