Jeg er påbegyndt med speedbådskørekort Århus – sejlglade mig har påbegyndt duelighedsbevis/duelighed til speedbåd

Jeg & Lennarth har lige begyndt på at lære sejllads til duelighedsbevis. Ved en af jer egentligt, hvorfor det hedder duelighed? Det her duelighed er en form for speedbådskørekort Århus, så mig og min kæreste med duelighedsbeviset på plads kan hyre en god båd og for at sejle omkring til sommer.

Hen over noget tid har jeg & manden overvejet at vi skal tage et såkaldt duelighed bevis, da ham og jeg er begejstrede for havet og at sejle. Min onkel Erik har for længst taget duelighedsbevis og ofte har jeg været med på båden hvor jeg har funderet over selv at gennemgå duelighed. Både sejlturene og stemningen i havnene, hvor du hygger om aftenen med bobler, hyggesnak og god mad mindes jeg med stor glæde. Dermed må der et styks duelighedsbevis fra en god virksomhed som speedbådskørekort Århus til.

Så jeg forhørte mig hos min onkel, hos hvem det er praktisk at få sig et duelighedsbevis, og i den forbindelse fik speedbådskørekort Århus en anbefaling fra min onkel. Det sted er placeret nær mit arbejde, så derfor er speedbådskørekort Århus perfekt. Så har jeg og min kæreste perspektiv i at færdiggøre duelighedsbevis efter arbejde/studie.

Er I ligesom mig glade for at være på havet? Kender I også en god virksomhed der har speedbådskørekort Århus, har I taget duelighed bevis eller har nogle af jer allerede duelighedsbevis?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.