Jeg drømmer om en kaffeautomat til min og partnerens bolig

Den koffein, der er i kaffe hjælper mig med at forblive vågen, men jeg er virkelig også glad for smagen hos en deliciøs kop kaffe. Det første, jeg gør, når jeg er ankommet på job, er, at styrte hen til kaffeautomaten for at lave en kop kaffe. I tidens løb har vi haft adskillige kaffeautomater, men de har ikke alle sammen været lige gode. Jeg nyder tre kopper, imens jeg er på jobbet, men hver gang jeg er hjemme, har jeg simpelthen ikke tid til at gøre det. Mit arbejde befinder sig i en bank, og der sidder jeg ved en computerskærm dagen lang. Jeg er glad for mit job, men så idet jeg får fri, der skal jeg endda hjem til det andet job – mine 3 børn. Jeg er bosiddende i et flot hjem sammen med Søren samt vores tre fantastiske børn på tre, fem og ni år. Min familie er det allerbedste, jeg ved, alligevel er det svært at tage sig af både job og børnene. Derudover sover jeg dårligt om natten, fordi den mindste søn græder ret så meget, så jeg må vågne op og så få ham til sove. Det gør, at jeg tit er søvnig på jobbet, men glædeligvis er der en kaffeautomat, hvilken jeg ikke kan være foruden.

Den splinternye kaffeautomat er klart den bedste vi har været ejere af, og hermed kan jeg så sige, at en lækker kop kaffe altså kun kommer med en god kaffeautomat ligesom den, vi har nu. Faktisk er det sådan en fantastiske kaffeautomat, vi har på arbejdet, som mig og min husbond har i overvejelserne at få.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>