Information til iphone 4 reparation mangles – gerne så hurtigt som muligt

Jeg fik præcis købt en fed telefon, og jeg elsker den rent ud sagt så meget, at jeg ej tror jeg er i stand til at overleve uden den! At jeg er helt forberedt, dersom der hænder et eller andet med den, har jeg pga. dette tilmed sikret mig. Så jeg har fundet den optimale forsikring, samt jeg har anskaffet mig et itui, som skulle være i stand til at modstå samtlige stød.

At jeg taber min iphone særlig slemt, sådan at den ødelægges trods alt, kunne jo hænde! På grund af dette mangler jeg et super sted, hvor jeg er i stand til at ende med en iphone 4s reparation, som virker både hurtig & af høj standard. Jeg ønsker mig en iphone 5s reparation der ej bliver for bekostelig, men jeg kan heller ikke acceptere at de benytter dele der ej er originale, så derfor vil det jo nok koste nogle tusind i sidste ende. Desuden er det vigtigt, at jeg ikke skal vente adskillige dage på at få ordnet min iphone 4 reparation: det skal simpelthen gå hurtigt med at få den repareret. Det bliver fuldstændig umuligt – hvordan i alverden skal jeg overleve i utallige dage savnende en telefon. Et acceptabelt sted, der kan klare min iphone 4s reparation hurtigt, håber jeg derfor at I er i stand til at vise mig, sådan at jeg aldrig behøver være bange for at mangle min smartphone på noget som helst tidspunkt!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.