Idet du opsætter forsatsvinduer opnår du hurtig og praktisk varmeisolering

Endnu bedre isolering på slidte vinduer, som blot har ét enkelt stykke rude, benyttes forsatsvinduer , http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/, for at producere. Begave med en bedre isolering end de nymodens vinduer med termoglas, er forsatsvinduer i stand til at, idet de bliver påsat korrekt. På trods af at mig og min hustru er vilde med de sidste måneder på året, er det virkelig koldt at være i hjemmet, af den årsag at det ikke har fået en korrekt isolering, og det er ret irriterende. Vores vinduer kunne hver og én godt trænge til at blive udskiftet, og et af de store vinduer, som vi har i stuen, er smadret.

Selvom huset i tidens løb er blevet nedslidt, er det rigtig pænt. Forsatsvinduerne bibeholder de tidligere vinduer, der ofte er en relevant del af huses arkitektoniske udtryk. Bl.a. har alle vores vinduer et specifikt look, hvilket vi faktisk godt vil fortsætte med at have. Af den grund at vores vinduer blot inkluderer eet enkelt stk. glas, så skal de derfor have forsatsvinduer sat i.

Mange kan nu og da have problemer med dug i relation til deres forsatsvinduer. Duggen nedsætter udsynet såvel som kan bevirke i fremtiden at hærge malingen og træet ved vinduet. Duggen kan undviges ved at lave det sådan, så den inderste ramme er lidt tættere på den indvendige side, end den yderste er på den udvendige side. Dette vil sige, at fugten, som kommer frem inde imellem glasruderne, kan bortventileres af en større portion frisk luft. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra dine vinduer, hvilket, jeg synes, er fortrinligt. At vi kan få bygget forsatsvinduer, der er ens med vores egne vinduer, vil det sige. Endog reduceres indstrømningen af lys af de moderne vinduer, der har termoglas. Et lettere tiltag bliver forsatsvinduer pga. dette, i det tilfælde at du ønsker at beholde lyset i dit hjem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.