Hvorhenne kan slyngveninder investere i skønt babytøj til en ven…

Vi er venner med en, som venter sit første barn. Veninden er 4 uger henne, & glæder sig ovenud meget. Vores bedsteveninde kværner ik’ om andet, og veninderne forsøger at kapere, at veninden nu og for fremtiden ik længere alene er en ven, men også vordende moder. Vi forbereder bedstevenindens babyshower-fest, der i gamle dage var en amerikansk tradition, men som endelig også er arriveret til de skandinaviske lande. Alle nationer i verden har arvet adskillige kulturelementer fra amerikanerne igennem tiden.

Festligheden er til for, at venner og familie kan pusle om dén vordende mor, og hun foræres foræringer, som eksempelvis babytøj, en juniordyne, & en ammepude. Den vordende mors bekendte arrangerer planlægningen af baby showeret, & må derfor sende indbydelser til kammeraterne & onkler & tanter. Vi som veninder har tillige ansvaret, for at vi unddrager os, at hun gives babytøj, juniordyne og ammepude fra hver enkelt besøgende…

Dét er formålet, at vi alle skal bruge en rar eftermiddag sammen, hvor vi sammen kan bavle omkring den dejlige forandring, som venter os alle sammen om ikke særlig forfærdelig langt ude i horisonten. At blive mor er en fantastisk historie, og som slyngveninde glæder jeg mig ovenud heftigt på vores venindens vegne. Vi er ikke vidende om babytøj, en juniordyne & hvad en ammepude bruges til! Så det bliver fascinerende at befinde sig på tilskuerpladserne og opleve det mest ubegribelige sekund i vores venindens livsløb. I og med, at der er ingen usikkerhed om, at dét at være forælder må være dét ypperste her på jorden. & bedsteveninderne har for længst bestemt, hvad vi vil forære den vordende mor i pakkegave: vi ønsker at shoppe dét flotteste babytøj, som den kommende moder kan forære sit søde afkom. & således ønsker vi at la’ de øvrige folk om at forære de ikke så interessante pakker, som for eksempel en juniordyne eller en ammepude.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.