Hvorfor findes der sådan et enormt udvalg af espressomaskiner…

Om ik længe er det mine runde fødselsdag, & hvert og et familiemedlem vil gerne bede om en ønskeliste, som de mener er fortrinlig at have under gaveindkøb! At nedfælde en ønskeseddel synes jeg faktisk nogle gange kan være usandsynligt svært. Det er ikke altid, at fantasien rækker. Og dét er jo interessant, af den årsag, at dét er et udtryk for, at den vestlige verden lever i en tilværelse, hvor forbrug ikke er knapt. Hver gang vi har behov for noget, køber vi det uden at skænke prisen en tanke, det har den konsekvens, at der er ingen ønsker efterladt til, når venner efterspørger en ønskeseddel. Men denne gang er jeg dog sikker på mit ønske; en espressomaskine! Jeg har længe haft lyst til at købe espressomaskiner. På en espresso maskine kan alle mennesker hjemme brygge kaffe, der smager som på en cafe. & det er formidabelt at være i stand til at invitere vennetruppen på kaffe lavet på en espressomaskine. Af den grund er tiden inde til at jeg vil ønske mig en espressomaskine af alle perleveninderne. I virkelig lang tid har jeg erfaret, hvor in espresso maskiner er blevet. Næsten alle jeg kender ejer nu en espresso maskine. & dén trend vil jeg nu også hoppe på.

Men det er jo alene den mest morsomme del, der er overstået, jeg er endnu ikke bevidst om, hvilken espressomaskine, der er bedst i kvaliteten! Jeg sætter min lid til, at I rare læsere kan hjælpe mig med at blive mere klar i hovedet. Jeg finder at markedet for espressomaskiner er ekstremt stort. & jeg kan bare ikke få begreb om markedet. Jeg synes, at espresso maskiner falbydes til mange forskellige prisklasser, og jeg aner ikke, hvad der er vigtigst: prisklasse eller kvalitet? Så dét vil jeg virkelig gerne modtage hjælp til at få styr på. Den virkelig store jagt efter den mest hypede espressomaskine er absolut begyndt! Jeg er vanvittig opslugt af denne jagt, & gennemser hver time internettet efter espressomaskiner. Men jeg mener nu stadig, at det er meget vanskeligt at opnå overblik, så mail endelig, hvis I har kloge tips og tricks vedrørende indkøb af en espressomaskine…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.