Hvorfor er det lige, at unge som gamle nu besidder en af de der moderne espresso maskiner…

Der er ik længe til min 40-års fødselsdag, og skal af den årsag om ik længe til at arbejde på en ønskeseddel! Det synes jeg faktisk nogle gange kan være lidt svært. Det er ej altid, at jeg overhovedet kan finde på noget. & dét er jo egentlig interessant, af den årsag, at det højst sandsynligt er et symptom på, at visse folk lever i en tilværelse, hvor mange lever i sus og dus, og flere har ingenting. De gange vi mangler noget, køber vi det uden tøven, hvilket resulterer i, at der slet ikke er ønsker tilbage, når nære venner vil have fingrene i en ønskeliste. Men dette år er jeg imidlertid sikker på mit ønske; en espressomaskine! Jeg har længe haft fantaseret om espressomaskiner - www.stildesign.dk, . På en espresso maskine alle personer hjemme brygge drikke, som smager stærkt. & det er formidabelt at kunne invitere vennetruppen på kaffe brygget på en espressomaskine. Af den grund er tiden inde til at jeg tænker at ønske mig en espressomaskine af hele vennegruppen. I ekstrem lang tid har jeg bidt mærke i, hvor efterspurgte espresso maskiner er blevet. Adskillige besidder nu en espresso maskine. & den vogn vil jeg nu også følge…

Absolut er det mest vanskelige selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal spendere penge på! Jeg håber, at I underskønne bloggere kan og vil hjælpe mig med at blive mere klar i hovedet. Jeg er af den holdning at fremkomsten af espressomaskiner er virkelig stort. Og jeg kan bare ik finde rundt i den jungle. Jeg har den overbevisning, at espresso maskiner kan fås i mange forskellige prisklasser, & jeg har ikke nok viden til at kunne afgøre, hvad der har størst betydning: pris eller kvalitet? Så dét vil jeg ovenud gerne have hjælp til at få styr på. Den ekstrem store søgen efter den mest funktionelle espressomaskine er for alvor oppe i omdrejninger! Jeg er blevet fantastisk opslugt af denne jagt, og gennemgår hver time reklamerne efter espressomaskiner. Men jeg tænker nu alligevel, at det er virkelig vanskeligt at danne sig et overblik, så skriv endelig, hvis du har brugbare tips vedrørende køb af en espressomaskine…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.