Hvordan i alverden kan det dog være at de andre vi kender med børn ikke har rekommanderet trampoliner – tvillingernes trampolin er absolut fortrinlig

Her på maktriklen har ungerne og undertegnede købt en trampolin og siden jeg opsatte den, har mine unger næsten ik været inden døre. How come at ingen har overtalt mig til trampoliner noget før. Efter tvillingernes nye trampolin er der blevet overraskende tyst inde i huset. Så længe det varer.

Gradvist er Frederik og Lotte overvejende selvkørende og starter selv lege uden hjælp. Denne weekend var poderne stået op uden at vække mig, havde gnasket noget havregryn og så rendt ud til deres trampolin. Har I læsere trampoliner? Ellers vil jeg absolut foreslå at få jer en trampolin.

Vi købte trampolin efter at jeg har været et par gange ud til aftaler ved nye venner, som hopper i trampoliner. Og jeg kunne se, at begge unger virkelig virker så glade for at hoppe i trampolin. Så pengene fra jul måtte nødvendigvis spenderes på et styk trampolin. Morbloggeren her må absolut rekommandere trampoliner. Det er selvfølgelig ikk det pæneste at placere en trampolin ved flagstangen, men børnene nyder det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.