Hvor meget går I aflæsning af energimåler og varmeregnskab?

Der er sørme adskillige uventede bekostninger når man rykker i egen bolig. Det er ham og mig nu her et halvt år efter vi flyttede ind igang med at opdagekomme til bunds i. Husbonden interesserer sig især for hjemmets varmeregnskab og som noget helt nyt er aflæsning af husets energimåler noget, min økonomiske mandgår op i. Energimpåler, finder I interesse I det?

På det tidspunkt hvor undertegnede boede i lille lejlighed tænkte jeg ikke på mit varmeregnskab. Ligesom aflæsning af energimåler bare har været sådan noget undertegnede fik ordnet, hvis undertegnede fik et brev fra energiselskabet. Her i huset er min husbond begejstret for at have et styks god energimåler og skære ned på vores varmeregnskab og energiforbrug, fra den nuværende E’er til noget højere på skalaen.

Adam pladrer løs omkring aflæsning af villaens energimåler, og min elskede følger med i villaens varmeregnskab. Selv er jeg jo bevidst omkring at aflæsning og et blik på vores fælles varmeregnskab er praktiskt omkring families økonomi. Undertegnede vil i den anden boldgade tænke, hvordan det er alle 2300 kr værd at være hjemme i en rar rumtemperatur og så være en smule ligeglad med, at husets energimåler spinder i mens behagelige 23 grader øger vores varmeregnskab.

Min fornuftige mand & mig er vidst et typisk par, hvor undertegnede ikke interesserer mig for varmeregnskab, aflæsning og energimåler og tillige går og kører liidt op for varmen plus jeg tænder ovnen tyve minutter før, såfremt jeg vil lave pæretærte. Imens min elskede så går og justere liidt ned, klarer den fin aflæsning af energimåler, bruger altid eftervarmen samt styrer husets varmeregnskab med interesse. Mandens overvejelser er ganske muntert at undertegnede kan anskaffe mig både uldent undertøj og ture i sauna med de moneter, ham og jeg sparer. Ak ja.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.