Hvis du udskifter en ce4 clearomizer til en ce5 clearomizer, bør du få en bedre smagsoplevelse

Hvis du præcis er startet med at dampe, vil det forekomme besværligt at vide, hvad for noget udstyr du bør bruge, da markedet er temmelig stort. Der fremstilles dertil forskellige batterier, clearomizere og atomizere – oveni at du kan benytte varierende brands af ecigaretter plus tusindvis af smagsvarianter til din e-væske! Clearomizere er et mundstykke og en atomizer samlet: det er det, der omdanner ejuicen til vanddamp, når du damper på din e-cigaret. Nogle af de mest solgte er en ce4 og en ce5 clearomizer - www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type – , dog der laves flere forskellige clearomizere.

En ce4 clearomizer {www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type} vil være en perfekt clearomizer til dig, når du stadig er ny damper. Det, som du kan finde i et startkit, er en ce4 clearomizer på grund af dette for det meste også. Den er ej enormt stor, for en ce4 clearomizer er i stand til at holde 1,6mL evæske. ce4 clearomizeren varer en-2 uger under almindelig benyttelse, så den bør faktisk skiftes ud ret hyppigt. Man er pga. dette tvunget til at købe en helt ny, dersom den bliver for slidt, for til forskel fra en ce5 clearomizer, kan man ikke fornye brænderen i en ce4 clearomizer. i dette tilfælde kan man let ændre brænderen efter syv til fjorten dages anvendelse, samt en ce5 clearomizer kan indeholde 2mL e-væske. Fordi brænderen er monteret i bunden & således konstant er i kontakt med ejuice, resulterer en ce5 clearomizer oftest i en klarere smag sammenlignet med en ce4’er.

Det virker logisk nok en smule mere kosteligt med en ce5 clearomizer, så i det tilfælde at du netop er begyndt med e-cigaretter, kan du med gevinst prøve en ce4 clearomizer, til den dag du er parat til det mere seriøse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.