Hvis du skal bruge kompetent assistance, må du kontakte et vikarbureau Slagelse

Har du et medlem i familien el. ven, som lider af tinnitus, er du klar over, at det ikke er fedt. Lidelsen tinnitus er faktisk ved at være meget bekendt, og symptomer på tinnitus er ikke til at joke med.

Naturligvis kan man bruge et høreapparat. Men lyden kan være så høj, at den giver anledning til passivitet. For hvordan kan du være smilende og gå på arbejde hver dag, hvis det hele tiden føles som om et jetfy flyver igennem dine øregange? Det er muligt, at høreapparater kan lindre larmen en anelse. Men jeg er glad for det ik’ er undertegnet, der har tinnitus.

Enkelte giver en beskrivelse af tinnitus lidt ligesom konstant migræne! For den tinnitusramte er der simpelthen en lyd i øret, selvom der slet ik’ kommer lyd ud i rummet. Ofte er det problematisk at forstå for de personer, som ik’ selv har oplevet det – ligesom mig.

De kloge er nu sikre på, at problemet er forårsaget via ren indbildningsevne… Den belastende tinnitus kan behandles – hurra! Det viser sig, at hørecenteret tilsyneladende kan få ændret programmeringen, på en sådan måde, at den generende lyd går helt væk. Det er en vanvittig genial behandling, idet den hvor underligt det end lyder behandler den ramte for den men uvirkelige øresusen inde i hjernen. En selvudviklet hyletone, som er blevet tildelt al for megen hensyn & som ik’ føles spor selvopfundet.

Tinnitus kan behandles – endelig! Hørecenteret kan omprogrammeres, så den generende lyd helt forsvinder. Det er en genial behandling, idet den så at sige kurerer patienten for sin imaginære hyletone i hjernen. En selvgenereret hyletone, der har fået alt for meget opmærksomhed, og som ikke længere føles imaginær. Jeg håber, at tinnitus springer mig over. Skulle det ske, at jeg en dag bliver bange for, at jeg var blevet offer for tinnitus, vil jeg nok forsøge at digte det væk igen. Gå væk tinnitus – væk væk væk…

Tinnitus giver ringen, hylen og brummen for ørerne. For den, der er ramt af tinnitus, er der ganske enkelt en lyd inde i øregangen, selvom der slet ikke er nogen lyd omkring vedkommende. Det er svært at forstå for de, der ikke selv har prøvet det – ligesom mig. Men skulle jeg en dag blive bange for, at jeg var blevet ramt af tinnitus, vil jeg tænke på forskningsresultaterne og prøve at tænke det væk. Gå væk tinnitus – væk væk væk!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.