Hvilken slags Kanger MODS bør jeg købe?

At jeg aldrig nogensinde har tænkt mig at anvende normale smøger nu, kan jeg i sandhed sige, for jeg har været fast bruger af el-cigaretter i tre år nu. Jeg kan endda bruge den indendøre på min arbejdsplads eller til events, imens jeg undgår at genere andre: dog benyttende elcigs får jeg stadig sensationen af at være ryger. Jeg mangler uden tvivl ikke at stinke af tobak hver dag, eller at betragte mine negle blive stadig mere misfarvede som tiden går. Jeg føler mig stadigvæk nikotin-afhængig, dog pga. at evæske findes med forskellige styrker af nikotin, bør jeg sagtens trappe ned som tiden går.

Jeg har valgt at bruge en holdbar Kanger MODS - www.e-trekk.no/kanger/mods – i min e-cigaret, som betoner smagen af min evæske plus skaber nøjagtig den mængde damp, jeg ønsker. Jeg har desuden fået en clearomizer bunn brenner - www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere–bunn-brenner – , som sikrer, at her til enhver tid kommer væske rundt om glødetråden – sådan slipper jeg for den ulækre, forbrændte følelse. Efterfølgende at have forsøgt med adskillige varierende mærker, fik jeg endelig bestemt mig for at benytte Kanger MODS. Det er selvfølgelig op til individuel smag, men det er faktisk nøjagtig det, der gør el-cigs så specielle – du kan bygge din ecig af mange forskellige parter som f.eks. clearomizer bunn brenner og Kanger MODS, til du ender med helt den damp-oplevelse, som du foretrækker.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.