Hvem mon tilbyder mannequindukker eller en gine der ik’ er prissat til så meget?

Jeg er efter lidt for lang tid trangen og min kreativitet frem til at opstarte den kreative proces igen igen. Bedsteveninden ønsker sig en fin strutkjole når hun skal til gallaaften, og kreative mig selv undværer selv at få nogle blå capribukser, der ikk virker lidt for stramme om taljen. Derfor indfinder trangen til at sy plus igen at anskaffe mig et styk fin gine. For nogle år sden da jeg rykkede til min nuværende pladsbegrænsede lejlighed da undlod jeg at tage min mannequin til det nye sted. Så nu har kortsigtede mig ingen mannequindukker, som viser at arbejdet sidder som det skal.

Undertegnede fik før i tiden kreeret flere ting uden at jeg anvendte gine og mannequindukker, men det er sandelig ganske enklere at måle op og opnå en optimal virkning, hvis man gør brug af en mannequin. Derfor leder moi idag efter mannequindukker og gine. Jeg foretrækker et styk prisvenlig og smuk mannequin – eller også brugt. Men tilbudsjagende jeg har i dag opstøvet et stk webpage der forhandler ordentlige udgifter på giner/mannequindukker. De forhandler et stk rigtig dejlig gine, som undertegnede har set på.

Jeg skal bruge at have en gine i lejligheden. Jeg brugte den gamle gine/mannequin til at bære klædeskabets lækreste kjoler eller det tøj, jeg godt kunne se at tage på ind imellem. Desuden syner mannequindukker bare i sig selv elegante. Derfor jeg ærgrer mig over, at ureflekterede jeg ikk gad at tage min brugte mannequin/gine med . Anywho, den ærgrelse er ik’ en dum beslutning, jeg orker spendere tid og kræfter på. Nu indkøber moi inden for få dage en fabriksny mannequin/gine og derefter kan jeg opstarte projektet med at designe igen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.