Hvad for en clearomizer botten brännare skal jeg benytte?

At jeg aldrig nogensinde vil benytte traditionelle cigaretter nu, kan jeg i sandhed sige, for jeg har været fast bruger af e-cigaretter i tre år snart. Jeg kan endda bruge den indenfor på kontoret eller til fester, uden at jeg bliver til gene for folk: men anvendende el-cigs opnår jeg alligevel følelsen af at ryge en smøg. Jeg længes helt sikkert ikke efter at lugte af røg hver dag, eller at se mine fortænder blive stadig mere grå som tiden går. Jeg er endnu afhængig af nikotin, dog fordi ejuice produceres indeholdende forskellige nikotinkoncentrationer, kan jeg simpelt vænne mig af med det som tiden går.

En god clearomizer botten brännare, som betoner aromaen af min evæske og giver mig nøjagtig den kraft damp, jeg elsker, har jeg tænkt mig at benytte i min e-cigaret. En clearomizer botten brännare, som garanterer, at her hele tiden kommer ejuice omkring glødetråden, har jeg dertil anskaffet mig – på den måde undviger jeg den klamme, brændte smagsoplevelse. Jeg fik endelig besluttet mig for at bruge Kanger MODS bagefter at have testet flere forskellige mærker. Du kan samle din ecig ud af utallige forskellige parter som for eksempel clearomizer botten brännare og Kanger MODS, indtil du har kreeret helt den damp-oplevelse, som passer til dine ønsker, for det bliver naturligvis et spørgsmål om individuel smag plus behag: det er nemlig nøjagtig det, som gør el-cigs så unikke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.