Hf Fyn – Tag din HF centralt beliggende på Fyn

Ønsker du at begynde på en Hf Fyn?

Måske har du allerede helt styr på, hvad du har lyst til at læse til. Det kan tænkes, at du håber på at blive pædagog, politibetjent eller sygeplejerske, eller det kan være, at du går snarere efter et samfundsfagligt studie på universitetet. Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tænker over, ved jeg, at en Hf Odense - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal læse til lærer på seminariet, og jeg er overbevist om at jeg kommer ind.

Ved du ikke, hvad du gerne vil arbejde med som færdiguddannet? Det vidste jeg heller ikke, da jeg begyndte. Men Fyns hf-kursus giver dig ekstra tid til at komme på rette vej.

Fyns hf-kursus – Gå efter drømmen

Afslutter du folkeren til juni, og vil du fortsætte videre på en ungdomsuddannelse med bjerge af valgmuliger at vælge i mellem? Studerer du din HF i Odense hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at målrette Hf’en til lige akurat den retning, som du vil ind på.

Udover den almindelige Hf , hvor der er valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: pædagoglinjen, Sproglig hf, politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Disse er hver især skræddersyede så de kan forberede dig til drømmestudiet.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Vil du gerne at læse en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at opfylde en masse adgangskrav. Er det over et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så tester dine personlige og faglige kvalifikationer.

Går du ud af 10. klasse til sommer, skal underviserne beslutte, om du er klar til at gennemføre en hf-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på Hf-en hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg faktisk, men det var slet ikke så nederen, som det kan lyde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.