Hestedyrlæge Nordsjælland har en hestepraksis & klarer tilmed også sterilisation kat

Så længe, som jeg kan huske været såre glad for alle former for dyr, hvorfor jeg både besidder en hund, heste & en kat. Det er imidlertid ikke kun lutter lagkage, for sommetider er der også ubehagelige udfordringer, som skal håndteres – eksempelvis sterilisation kat!

Ovenpå en omgang kastration hund er min Nuser ikke helt sig selv, og derfor bliver han plejet m. delikat hundefoder. Jeg synes jo, at det er ekstremt trist, og af den årsag vil jeg gladeligt forkæle mine kæledyr med en beskeden lækkerbisken, efter at de har været noget så rædselsfuldt igennem.

Gangeren har også jævnligt helbredsmæssige problemer, på trods af, at den godt nok ikke tvinges til sterilisation hund. Den skal for eksempel tit på tur til dyrlæge Nordsjælland, & det bryder den sig bestemt ej om!

Hestedyrlæge Nordsjælland er lykkeligvis enormt evnerig, men derfor er det jo alligevel ej rart. Som følge af en smuttur hos dyrlæge Nordsjælland skal jeg derfor som regel ud og anskaffe mig lidt delikat til mine kæledyr. Det er jo her, min foretrukne hestepraksis befinder sig, men det er ligeledes her, der laves kastration hund.

Sådan noget er man uheldigvis tvunget til at acceptere, når man har kæledyr, & det er ej noget væsentligt problem. Jeg holder jo af dyr, og for at være ærlig føler jeg ligeledes, at det er rart, de få gange jeg endelig får lov til at indhandle en smule ekstraordinært lækkert kattefoder til de pus. Det gør mig ganske enkelt så opstemt at være klar over, at de får serveret noget velsmagende, som de helt sikkert vil kunne lide! Når det er en standard søndag får de naturligvis også lukullisk mad – men det er i sidste ende noget helt luksuriøst, når de modtager sådan en udsøgt himmerigsmundfuld…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.