Hermed dumper gamle jeg ind i blandt dem som må ikke kan undvære deres høreapparater: Mit lille høreapparat er reserveret

Det udsprang med, at jeg vurderede at folkene hos nyhederne og Regionalprogrammerne simpelthen snakkede så uldent. Senere hen begyndte manden at blive ærgerlig over, at jeg sjældent svarede, hvis manden ævlede til mig fra den ene side af køkken-alrummet eller henne fra entreen. Gamle jeg prøvede at neddrosle det, men for pokker jeg ved jo godt, at jeg skal få et høreapparat. & gudskelov er høreapparater nu jo petite.

Min svigerinde benytter tillige et høreapparat. Karen-Sofie opnåede høreapparater for 2 måneder siden mig, hvordan livet med høreapparat vil være. Alt det skal jeg på egen hånd mærke efter samt blive god til at vænne mig til. Moder fortalte for længe siden, hvordan hun glemte sit høreapparat helt og aldeles og engang glemte at tage det ud inden hun skulle soppe på Hornbæk strand. Altså sikke en historie.

Jeg ævlede i starten med lægen, som tog nogle tests hvorefter han henviste mig direkte til klinikken. Nu hvor gamle jeg har indstillet mig på tanken om, at jeg pludselig er én, der er nødsaget til at gå med høreapparater, så glæder jeg mig til at få min hørelse tilbage med et smart høreapparat.

Ifølge min ørelæge opnår undertegnede en fin binaural lytteoplevelse med

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.