Her eksisterer nok ikke mega stor variation mellem paller & en europalle

Almindeligvis kan du vente, at én europalle kan udstå 1,5 ton. Er din last vægtigere, må du imidlertid ikke gå udenom EUR-pallerne. 4 træpaller giver derved udslag i en tolerance på omkring seks tons. Det er nemlig en mulighed at stille adskillige af træpallerne ovenpå hinanden og derved forstærke træpallernes tolerance. Det skal imidlertid ikke være dette, der inspirerer dig til at benytte, at du indkøber europallen frem for EUR-pallerne, idet EUR-paller er i besiddelse af en lignende vægttolerance og derudover, lig europaller, er til gavn for miljøet. F.eks. er palletyperne begge ISPM-15 godkendte, hvilket betyder, at træpallerne har fået tilført varme og blåstemplede ifølge den relevante lov. At du uden dit vidende kan komme til at overbringe skadedyr samtidig med din last, begrænser behandlingen sandsynligheden for.

Derfor er der kun et at sige, der er, at du uanset dit køb er sikret holdbare træpaller i fremragende kvalitet. Pallerne er nemlig temmelig dyrebare som genbrugspaller, og det vil sige, at du faktisk låner dine paller og ganske enkelt har mulighed for at levere dem tilbage i det sekund, du er færdig med at bruge dem.

I fald diskussionen drejer ind på godsflytning, kommer der jævnligt en udveksling af varierende meninger vedrørende hvad, der er den foretrukne løsning. Hvorimod resten af flokken foretrækker fragt via luftfartøjer, anvender mange for eksempel altid fragtskibe. Gældende for alle og enhver er det dog, at det uanset selve fragtmetodens art er obligatorisk med fremragende og stærke paller, som det fragtede gods kan placeres på under transporten. Hvad for en er bedst – EUR-paller eller en europalle?: I lige præcis denne sammenhæng stilles dette dilemma. Ja, det er lidt vanskeligt at fastslå, idet EUR-paller reelt er temmelig lig europallen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.