Gravid og behov for at være fuldt ekstra ved speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Undertegnede er med rogn i ovnen men det var en urolig proces, derfor har jeg tænkt på at gå hos en gynækolog klinik Fyn til ekstra scanninger. Efter jeg og manden først droppede minipillerne gik der mere end halvandet år hvor vi testede negativ, og den praktiserende læge var derfor lige ved at visitere os til en speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. Dengang googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund der er en gynækolog klinik nær, i Middelfart hvor vi har hus.

Vi blev med bebs og alle uroen om sædkvalitet og ægløsninger forpassede en spontan abort. Vi prøvede at holde os oppe, men der var en tid, hvor vi var bedrøvede og i smerte som følge af vores mistede baby, som Mikkel og jeg havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Nu syv måneder senere er jeg så gravid igen. Min praktiserende læge har fortalt os, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra tjek på mig, så hendes kollega vil visitere os direkte til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har også tjekket lidt i den gammeldags telefonbog og har igen fundet blandt andre speciallæge Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at være hos en praxis som f.eks speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få ekstra ultralydsscanninger, så jeg er tryg i forløbet, og speciallægerne støtter, såfremt der sker komplikationer endnu en gang. Jeg er sikre på at sådan en yderligere ro bare i sig selv er godt for den lille .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.