Fyns hf-kursus – En HF giver adgang til drømmestudiet

Ønsker du at starte på en Hf Odense?

Måske har du allerede helt styr på, hvad du drømmer om at blive. Det er en mulighed, at du ønsker at blive politibetjent, socialpædagog eller sygeplejerske, eller måske går du uden tøven efter en naturfaglig uddannelse på universitetet. Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du gør rundt med, ved jeg, at en Hf Fyn giver dig det stærkeste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at komme ind.

Ved du ikke rigtig, hvad du kunne tænke dig arbejde med som færdiguddannet? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg blev færdig med folkeskolen. Men Fyns hf-kursus giver mulighed for 2 år til at vælge retning.

Fyns hf-kursus – Gå efter dine drømme

Afslutter du 10. klasse til maj, og vil du gennemføre en HF på Fyn med utallige muligheder? Hvis du gennemfører din Hf midt på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så kan du målrette HF’en til lige nøjagtig den studieretning, som du vil hen på!

Foruden den almindelige HF , hvor der er valgfag på a-, b- og c-niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Sproglig hf, politilinjen, Pædagoglinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet så de kan forberede dig til drømmeuddannelsen.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Har du lyst til at tage en Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så må du leve op til en hel række adgangskrav. Bliver du færdig med folkeren til forår, skal dine undervisere beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til tage en hf-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse hf-en hos Fyns hf-kursus. Det var jeg nødt til overhovedet ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er du gået ud af 9. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor de så vurderer dine personlige og faglige kvalifikationer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.