Frankeringsmaskine til faglig drift

Frankeringsmaskine , danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner, til al posthåndtering er en genial opfindelse! En sådan model nedsætter brugen af timer, & tid er det samme som ressourcer, som er det samme som penge. Min kones lillebror er netop sprunget ud som virksomhedsejer & sælger gadgets til musikanlæg & højttalere. Han har stillet mig spørgsmålet om, på hvilket tidspunkt det rent økonomisk kan svare sig med investering i en frankeringsmaskine, & hvor det kan lade sig gøre at søge sammenholdelse af frankeringsmaskine pris henne. Jeg har da en idé, men vil gerne spørge jer derude, da i måske er mere kvalificerede til at svare, end jeg er. Jeg har ikke haft brug for at købe en frankeringsmaskine – ikke engang tilbage da jeg var en ung mand & opstartede et mindre 7-mandsfirma! Firmaet var jo nok lidt for lille, og de ansatte brugte kun knap tres minutter på frankering om ugen.

Frankeringsmaskine pris er nok ikke en net, lille sum, hvorfor der bør være en god portion personer, førend det lønner sig. Nå, men hvert fald er jeg pænt interesseret – på hans vegne – i at få større info om emnet. Hvis nu en portomaskine kan sikre medarbejderne mere rum til andre arbejdsopgaver, uden at det vil koste ham en formue, er jeg ret sikker på, at han ender med at foretage investeringen. Alligevel er jeg næsten sikker på, at det er de færreste foretagende, som investerer i to eller tre frankeringsmaskiner. Og en enkelt frankeringsmaskine er som regel rigeligt.

Frankeringsmaskine til professionelt brug

Jeg forstår ønsket om en frankeringsmaskine Den sparer tid & tid er lig med ressourcer, som er lig med PENGE! Min nevø er netop blevet selvstændig og har åbnet en virksomhed, der sælger dimser til computere. Han har stillet mig spørgsmålet om, hvornår det kan betale sig at investere i en frankeringsmaskine, og hvor det er muligt at lokalisere sammenligninger af frankeringsmaskine pris henne. Jeg har da en anelse, men vil gerne spørge jer derude, for I er måske mere kompetente til at svare end jeg er. Jeg har aldrig selv haft brug for en frankeringsmaskine – heller ikke da jeg var yngre og havde mit eget lille firma. Det var jo nok lidt for lille, og vi brugte kun en time på frankering om ugen.

Frankeringsmaskine pris er sjældent en lille sum, så man skal være en del medarbejdere, før det betaler sig. Det kan naturligvis også blot være en medarbejdergode, så de kan fokusere på andre ting end at tage sig af de daglige postprocesser. Nogle har en frugtordning og andre får måske en frankeringsmaskine – eller hedder det en portomaskine? Nå, men hvert fald er jeg meget interesseret – på min nevøs vegne – i at finde ud af mere om dette emne. Hvis en portomaskine kan give hans medarbejdere bedre tid til andre opgaver uden at det vil koste ham en formue er jeg sikker på, at han vil foretage en sådan investering. Til gengæld tror jeg, at det er de færreste virksomheder, der investerer i flere frankeringsmaskiner. En enkelt frankeringsmaskine er som regel rigeligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.