Frankering af breve har aldrig været så effektivt og fordelagtigt som med en frankeringsmaskine fra Frama

Med de anmeldte stigninger på frimærkefrankerede forsendelser, kan din forretning spare penge, ved at indkøbe en frankeringsløsning fra Frama , danastar.dk/frama, . Et standard brev som er frankeret med et frimærke vil fra april måned koste otte kroner, mens et brev frankeret via en frankeringsmaskine kun vil koste 6,50 kr. Et køb af en maskine til frankering , danastar.dk/mere_info/frankering, vil af den årsag vise sig at være særdeles fordelagtig. En undersøgelse fra Post Danmark fastslår, at et frankeret brev virker mere seriøst. Med en løsning fra Frama, kan frankeringen af dine breve blive ordnet hurtigt, nemt og endda også med lave omkostninger. Oven i hatten får du mulighed for at give virksomhedens forsendelser et mere flot udseende, og I kan markedsføre virksomheden ved at påføre virksomhedens logo på selve konvolutten.

Vi kan imødekomme ethvert behov i relation til portoløsninger og her finder du branchens mest fordelagtige systemer. Vi fører kun systemer fra schweiziske Frama, der lægger stor vægt på en løbende udvikling af sine produkter, hvilket medvirker til, at vi hver gang tilbyder de mest fordelagtige og mest innovative maskiner indenfor frankering. Alle vores produkter er værdsatte for maskinernes robuste konstruktion samt veludbyggede funktionaliteter, da vi ikke slække på den kvalitet, som vores kunder får. Tilfredse kunder lægger os meget på sinde. Af den årsag kan du være helt sikker på, at du får den perfekte løsning med os.

Hos et frankeringsfirma gør vi en dyd ud af, at vores kunder får en løsning, som passer perfekt til deres behov. Derfor indikerer flere uafhængige analyser, at vi er fast inventar i toppen, i forhold til tilfredsheden med vores frankeringsløsninger.

Frankostempling skal ikke nødvendigvis udgøre en træls og tidsrøvende arbejdsopgave i din forretning. Med en portomaskine fra Frama, kan virksomheden både frigøre mandetimer og samtidig spare penge på porto.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.