Formuleringer omkring underholdning til børnefødselsdag, mobildiskotek og musik til bryllup

Mine events er der ret meget gang i for tiden. Der skal udpeges underholdning til børnefødselsdag til en 6-årig pige samt bookes musik til bryllup – og måske et ungt og smart mobildiskotek. Rart med mange bestillinger.

At organisere underholdning til børnefødselsdag plejer at være en fin tjans. Irma er fødselsdagsbarn og tøsen ønsker sig underholdning til børnefødselsdag, og hun lader til at være meget ellevild med Elsa og Anna fra Frost og i fritiden går tøsen i skøjtehallen. Så et tema med is syner jo indlysende til underholdning til børnefødselsdagen. Snemænd, skulpturer i is eller måske en dame, som synger Let it go-sangen. Og måske noget med sådan nogle fletningefrisurer. Eller en skøjtepige. Idéerne til valg af underholdning til børnefødselsdag mangler jeg ikke.

Der deltageren stor del unge i alderen 16 til 28 år og så er der overvejende mange over femogtres, og de to aldersgrupperinger er ikke altid nemme at sammenkoble rent musisk med mindre jeg bestiller mobildiskotek, så på grund af dette scenatio gennemtænker eventplanlæggeren her egentligt at samle musikerne med et mere dance-agtigt mobildiskotek som musik til bryllup. Musik til bryllup er tit knyttet til fx jazzmusik og swing eller fx Himmelhunden eller Kim Larsen. dem under 30 snarere kunne ønske et mobildiskotek til at nyde nye dancemusik – helst sammenkoblet med solid bas + lyskugler. Nogle gange er det ikke uundværligt med den slags mobildiskotek til tillæg til musik til bryllup, hvis de unge har nostalgi for 1950-er populærmusik eller 70′er rock. Men andre gange har moi faktisk oplevet at have positiv erfaring hvor jeg har sammenkoblet mobildiskotek med almen musik til bryllup.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.