Et uroligt barn kan få hjælp til koncentrationen ved at ty til motorik legetøj fra Tangle

Min aller sødeste perleveninde har et uroligt barn (http://www.professorterning.dk/). Knægten har det svært med indlæringen, og Eva gruer for, at han udvikler autisme. Jeg lægger tit ører til, når hun beretter om alle de udfordringer og bekymringer, som hun døjer med. På den baggrund har jeg søgt lidt på nettet for at se, hvorvidt jeg kunne falde over noget, som kunne aflaste hende. Jeg tænkte i starten på en gang massage for at forkæle hende, men så faldt jeg over en website, hvor en mor forklarede, hvordan hun havde vild fordel af at forære sin dreng motorik legetøj fra et fabrikant, med navnet Tangle. Moderen fortalte, at hendes barn havde svær autisme og svært ved at koncentrere sig og var et uroligt barn i skolen. Men når han bruger Tangle motorik legetøj som fx bolde og indlæringsværktøj, kan han nu nemt lukke larmen i skolen ude og stresse af. Det må være legetøj min perleveninde og knægten vil få fordel af.

Jeg søgte lidt videre og opdagede en hjemmeside, hvor jeg kan læse, at Tangle er den bedste producent af motorik legetøj, og at læger og fysser tilråder det, hvis du har et uroligt barn. Et uroligt barn har øjensynligt markant gavn af at anvende hænderne aktivt mens de eksempelvis er i skole og er nødt til at holde fokus på læreren. Et motorik legetøj afdæmper ganske enkelt urolighed og barnets rastløshed og styrker også ungens generelle individuation. Jeg overvejer da næsten en til mig selv. Jeg er nu ikke rastløs, men jeg mangler opmærksomhed til de sene forelæsninger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.