End med en unik smag & kraftfuldhed ud af din e-cig vha. batterier til mods

Jeg er kort sagt så lykkelig over, at jeg begyndte at købe dem, for jeg har efterhånden brugt e-cigarett i et stykke tid nu. Før kunne jeg betegnes som værende storryger – i nærheden af 20 hver dag, & hvis jeg ikke nåede min regelmæssige rygepause, blev jeg både aggressiv og anspændt. Min mand sagde regelmæssigt til mig, at jeg lugtede af røg, plus jeg kunne jo godt se, at mine tænder var ved at blive farvede af røgen plus ulækre. At give e-cigaretter en chance besluttede jeg på grund af dette, og jeg kan udelukkende fortælle, at det var en vellykket investering.

Et par nye Variabel Volt batterier {http://www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/variabel-volt-batterier–vv-vw/}, med hvilke man faktisk kan indstille spændingen, valgte jeg at prøve efterfølgende nogle uger benyttende et starterset. Jeg kan nu sætte voltagen helt, sådan som jeg ønsker det, samt få præcis den smag & styrke ud af min el-cigaret, som jeg vil have: det viste sig at være et hit. Det giver både dejlig lugt fra munden og en renhed, der har den betydning, at jeg ej længere virker lugtende, idet jeg anvender min e-cig, for min yndlings e-juice må være pebermynte. Variabel Volt batterier virker sikrere, & variable batterier til mods {http://www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/batterier-til-mods/} er også en del mere holdbare sammenlignet med normale e-sigarett batterier {http://www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/}. Dette bliver rent ud sagt en god mulighed, selvom Variabel Volt batterier uden tvivl også bliver mere kostelige af den grund. Jeg anbefaler Variabel Volt batterier til enhver, der vil have en personlig damp-oplevelse med en uovertruffen smag!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.