En havetrampolin har jeg erhvervet

Jeg har for nylig erhvervet en havetrampolin som gave til min datter, da hun fyldte tretten år. Hun går til gymnastik og har i flere måneder godt kunnet tænke sig en stor trampolin, og eftersom at hun har plaget mig i så lang tid, har jeg anskaffet den til hende. Hvad gør man ikke for at gøre sine børn glade?

Talrige forskellige trampoliner kunne jeg købe, men jeg erhvervede den største størrelse havetrampolin, som der var, således at min datter kan springe på trampolinen. Den havetrampolin, jeg spenderede penge på, er ret dyr, men jeg har sparet sammen til min datters fødselsdagsgave længe, og på grund af det havde jeg heldigvis råd til at erhverve trampolinen. Det kostede dog flere penge at kunne få en havetrampolin, der var udstyret med sikkerhedsnet omkring, men det gjorde jeg gerne, således at hun ej kommer til at skvatte af og slå sig. Det er ansvarsløst at erhverve trampoliner uden et sikkerhedsnet til især yngre børn, efter min mening. Min datter er rigtig lykkelig for at have fået en trampolin. Hun hopper foruden øver spring til gymnastik på den alle dage. Ydermere har hun haft talrige venner på besøg, der har hoppet på trampolinen, og min datter og vennerne har det meget sjovt, idet de hopper sammen. Jeg mener helt bestemt, at trampolinen er alle pengene værd, og jeg kan godt foreslå den til andre forældre, der har børn, som godt kunne tænke sig en havetrampolin.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.