En havepavillon kaldes den nemmeste metode til at dyrke fremmede planter i sin egen have

Pavillon (shpavilloner.dk) eller trædrivhus (shpavilloner.dk/traedrivhus)?

Jeg har lidt problemer ved at se forskellen, da vi har kigget på såvel en havepavillon (shpavilloner.dk/havepavillon) som et trædrivhus. Ja altså, jeg kan sagtens se et stk havepavillon pynte i haven. Den vil kunne være lige i centrum af haven, & undertegnede ser frem til at have mange potter og krukker og begynde at forspire der.

Både havepavillon og trædrivhus tåler at blive malet, de giver begge fin plads til en smule havestole såvel som blomsterkrukker samt de 2 lader begge manden & jeg sidde idenfor og beholde en oplevelse af at du er ude: Og dét er dét, jeg går og drømmer om. Måske er en pavillon en smule større i størrelsen end et styks trædrivhus.

At en pavillon er for feminin, synes han. Jeg har derfor anbefalet et trædrivhus som alternativ, men han tænker, at det er akurat så pyntet som en havepavillon. Den model er han ikke interesseret i. Jeg evner at læse om fordelene ved at vælge et drivhus i træ jo det har jeg da styr på.

Kanske er det prisen, det bliver truffet på baggrund af. Nu er jeg nødt til at neddrosle indkøbene og undgå at vælge lækkert kluns til ungerne. Under alle omstændigheder bliver det svært at spare de penge op – det forudsiger jeg allerede . Det er sådan, at jeg i flere måneder haft drømmen om at købe et styk havepavillon, og i denne uge sagde Flemming ok – så længe jeg selv lægger pengene, skal han nok assistere med at få det monteret.

Jeg vil også have mulighed for at nyde den kop earl grey og blive inspireret af boligblade, i mens jeg ser blomsterne og træerne der er lige uden for min nye pavillon. Men øh den tydelige forskel ved at have pavillon eller trædrivhus har jeg ikke styr på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.