En efterskole midtjylland med masser af sund mad, motion og teknik

I øjeblikket fylder debatten angående efterskole meget. Min sønnike snakker meget om efterskole, og som forældre hjælper vi ham. Dette gælder især i det tilfælde at vores dreng finder sig en efterskole Midtjylland [http://www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html], så han ikk er såå langt fra vores hus. Som hans mutter håber jeg barevirkelig en efterskole Midtjylland end eksempelvis en storby efterskole, hvor han ikke kender et øje.

Kammeraten skal ligeledes på efterskole Midtjylland eller omegn. De to unge mænd går begge op i teknik og programmering, men ham og vennen er ikke hundrede % sikre på, at de to foretrækker at følges på efterskole midtjylland sammen. Vennerne er anbefalet at at drage alene afsted på efterskole Midtjylland så vennerne bedre kan stå på egne ben og få nye venner, selvom det jo er sikkert at kunne kende en anden de første dage.

Min sønnike interesserer sig for kost, fitness og teknisk programmering. Mit ældste barn drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence, vil gerne starte til boksning og har interesse i ernæring og sundhed. Så ældstesønnen og jeg går efter en efterskole Midtjylland, hvor han får mulighed for at udvikle hans interesse for programmering og fitness/træning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.