En beretning om teglsten, der ej var i stand til at holde sneen ude

Et enormt besvær med vores bolig gik konen samt jeg selv igennem nogle år tilbage. Vi var flyttet ind 3 til seks år tidligere, da vi fandt ud af, at taget var utæt. Ellers var hjemmet et flot hus som havde en frodig græsplæne plus flotte teglsten. I årene, vi havde boet i villaen, havde vi slet ikke givet teglsten nogen opmærksomhed, og dette viste sig at udmunde i store problemer. Vores teglsten smuldrede, fordi de førhenværende ejere også havde glemt at give hustaget den nødvendige behandling. At det dryppede ned gennem taget, blev det uheldigvis sådan som konsekvens af nogle døgn indeholdende slem regn. Snavs oven på vores teglsten eller noget andet fundamentalt, som helt almindelige personer har evnerne til at opdage, blev i denne situation alligevel hverken noget om.

Familien samt jeg ringede straks til en ekspert, som undersøgte vores teglsten godt plus grundigt. At konen og jeg selv skulle købe bedre teglsten, pga. at tagstenene faktisk var forældede, fik familien plus jeg selv fortalt.

Om vi kunne købe et anderledes udseende til vores tag, diskuterede hustruen plus jeg i et stykke tid, samt valgte et fantastisk ståltag. Hustruen og jeg rådgav os hos adskillige respekterede forhandlere og besluttede os i sidste ende for en forhandler, hos hvem vi kunne godkende ståltagets standard og omkostning. Vores tag blev repareret, vores teglsten var udskiftet med ståltag og vi er nu i besiddelse af et skinnende ståltag, som bør vare i al fremtid.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>