En anbefaling herfra til Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn

Har du overvejet læse en Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus [www.vucfyn.dk/fynshfkursus]?

Uanset hvad for nogle drømme for dit studie, du tumler med, er jeg sikker på, at Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. For det gjorde mine drømme for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til lærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at blive optaget.

Måske ved du allerede, hvad du drømmer om at være. Det er en mulighed, at du håber på at blive politibetjent, sygeplejerske eller pædagog, eller måske går du snarere efter en samfundsvidenskabelig uddannelse på et af landets universiteter.

Jeg anede ikke hvad jeg ville arbejde med, da jeg blev færdig med skolen. Er du heller ikk afklaret?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver en mulighed for et par år til at komme på rette spor. Det giver lige lidt ro på.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Gå efter drømmen

Afslutter du folkeren til maj, og kunne du tænke dig at studere videre på en uddannelse med rigtig mange valgmuliger at vælge i mellem? Tager du din HF på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, kan du designe HF’en til lige akurat den uddannelse, som du drømme om optagelse på! Det var det rigtige for mig.

Som noget ekstra ved siden af den klassiske hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn endvidere målrettede linjer: Sproglig HF, politilinjen, Pædagoglinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet så du kan forberede dig til dit drømmestudie.

Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense adgangskrav

Vil du gerne at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først opfylde en ordentlig omgang adgangskrav. Afslutter du folkeskolen til forår, skal underviserne beslutte, om du kan starte på en HF eksamen. Måske er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse HF-en hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det skulle jeg ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er det længere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så vurderer dine faglige og personlige kvalifikationer.

Livet på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense er besværdet værd

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.