Elgigg/e cigarett plus elektroniske cigaretter til test i en tid

Jeg har alt for længe været irriteret over min rygning. Undertegnede har ofte irriteret halsregion, og jeg kan virkelig ikk’ holde ud tanken om at jeg er ufri når det gælder cigaretterne og ha’ bøvl med at skulle med Boeng i flere timer til New Zealand om seks uger uden at ku’ ryge en smøg. Vha en e cigarett {www.e-bloss.se}, elektroniska cigaretter {www.e-bloss.se/om-oss/elektroniska-cigaretter-faq}, elcigg {www.e-bloss.se/elcigg} (kært barn ret mange navne), ville smøgtrængende jeg forbigå et par af de problematikker. Med elektroniska cigaretter er det vidst sørme en mulighed at skrue ned for nikotinstyrken. Virkelig lovende.

På en hjemmeside står det, at e cigarett, elektroniska cigaretter og elcigg (som egentligt er én og samme ting), er et bedre valg for sundheden i det hele taget og for luftvejene. Elektroniska cigaretter lugter endvidere godt. Sparsommelige jeg ved ikke om det er prisvenlige end almindelig tobak … og jeg undgår sørme stadig ikk’ problematikker på flyveturen. Men jeg reflekterer trods alt over at afprøve e cigarett, elcigg eller elektroniska cigaretter.

Søster min har smøget den siden hun var seksten og søs er de sidste måneder skiftet over til elektroniska cigaretter. Søs har foreslået, at jeg som hendes søster burde teste hendes elcigg/e cigarett næste gang, jeg vil komme over på visit. Der går jo noget tid, inden forhastede jeg får mulighed for at drage af sted til min søster på Fanø, så jeg regner med at tage søs’ rosende kværnen for gode varer og personligt bestille ecigg på en hjemmeside. Jeg har set mange hjemmesider som sælger elektroniska cigaretter til fair priser på elektroniska cigaretter, hvor undertegnede ka’ bestille et styks opstartspakke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.