Eksport af væske luftdyse, kontraventil, luft dyser og spray teknik ved jeg ik noget om

Jeg manglede en ordentlig forstøver dyse til mit landbrug, & jeg ledte egentlig i lang tid efter et eller andet, der både føltes moderne plus robust. Jeg tænkte, at det evt. kunne være nok bare at udskifte et væskefilter - http://mt-spray.dk/tilbehoer/vaeskefilter, en gang i mellem, fordi en sprøjtepistol - http://mt-spray.dk/sproejtepistoler, havde jeg allerede, selvom den godt nok føltes noget nedslidt. For den forekommer både smartere & holder i længere tid, & man slipper for at have tanke til trykluft i tillæg hertil, vidste jeg, at det fornuftigste jo skulle blive at finde en hydraulisk forstøver dyse, efterfølgende at have læst op på sagen. For færre penge såvel som mere effektivt har jeg sådan mulighed for at klare min befugtning - http://mt-spray.dk/, .

Her ønskede jeg mig helst et produkt, der kan benyttes i flere år, for efterfølgende gik jeg på udkig efter et væskefilter til min sprøjtepistol. Det forekommer sådan mht. en sprøjtepistol, at ærlig talt bliver det ofte dit væskefilter, som bliver slidt. Så dersom du finder en meget robust sprøjtepistol, kan den overleve i lang tid, når du en gang i mellem skifter væskefilter. Spare mange penge såvel som gøre arbejdet meget nemmere, bør du således. Jeg endte med at vælge en forstøver dyse & en sprøjtepistol af ordentlig standard, for jeg har ikke tid til at skulle betale for reparationer flere gange om året plus risikere, at min befugtning bliver upræcis.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.