Efter at jeg begyndte at anvende en elektronisk cigaret er min nikotinafhængighed ej mere en gene

At være cigaret-ryger kan blive temmelig hårdt – dette er kendt hos alle, som har røget, selv udelukkende i kort tid. Jeg mærker ofte, at andre kigger ondt i min retning, så snart jeg finder smøgerne frem, ikke nok med at det føles ret besværligt at finde et sted at få sig en smøg. Jeg erfarer ofte at mennesker demonstrativt puster røgen væk, hvis de går forbi en cigaret-ryger, eller lader som om, de får et hosteanfald. Desforuden siger mine medarbejdere & søskende ofte, at jeg lugter af cigaretter, så det er jeg kort og godt ved at føle mig noget træt af. Lykkeligvis er der en let samt mindre kostelig løsningsmulighed – en elektronisk cigaret (http://www.ezee-e.dk/om-ezee/).

Bibeholde rygeoplevelsen, dog slippe for alle de farlige kemikalier, der findes i tobaks smøger, bør du anvendende en ecigaret (http://www.ezee-e.dk/ecigaret/). En elektronisk cigaret ser ud som en ægte cigaret, men du indtager blot uskadelig vanddamp, & så naturligvis den styrke nikotin, som du ønsker. Du generer ej personer i din omgangskreds, for vanddampen fra en ecigaret har ej nogen lugt. I tillæg hertil er det billigere med en ecigaret, samt du har endda chancen for at bruge langtidsholdbare e cigaretter, sådan at du ikke skal udskifte batterier så ofte. Her fremstilles en hel del varierende former for e-cigaret (http://www.ezee-e.dk/) på markedet, men såfremt du studerer tingene plus tester lidt forskelligt, vil du med sikkerhed få fat i den bedste elektroniske cigaret til dine krav.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.